LYDABSORBENTER TAK 

RIKTIG HIMLING GIR RASKT ET BEDRE LYDNIVÅ

Støy i bygg kommer ofte fra ventilasjon, stemmer, fottrinn, tekniske installasjoner og i visse tilfeller støy fra naboer. Til sammen oppleves konstant støy i bygget ofte ubehagelig og det fører til plager for beboerne/brukerne.

For å gi riktig vurdering og pris ønsker vi at du tar kontakt med oss. 

RÅD OG PRIS PÅ LYDABSORBENTER TIL TAK

Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg!

Navn / Bedrift
Telefon
E-post
By
Type bygg
Antall m2 i lokalet
Melding

Sortèr på:
Sortèr på:

Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Platene løser luft-lyd problemer og er effektiv mot trinnlyd. 

Platen (Loke og Eira 40) er utviklet spesielt med tanke på montasje direkte i taket eller på veggen der det ikke er plass til tradisjonelt opphengssystem. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling. Platen har høy lysrefleksjon og er derfor meget velegnet til kontor- og undervisningsmiljøer, barnehager, private hus og rom med mye støy. dB platen (Loke dB og Eira dB) har to egenskaper, blokkerer gjennomgående lyd og absorberer etterklang i rommet. Kan monteres direkte i tak eller vegg eller i tradisjonelt opphengssystem.

Brannsikkerhet: Platene er ikke brennbare og testet i hht EN-ISO 1182 (GB/T5464-1999) og EN 13501-1 (GB8624-1997). Brannklasse B-S1,d0. Rengjøring: Platene tåler støvtørking med lett fuktig klut og støvsuging med mykt munnstykke. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.