100950 100950

Lydabsorberende takplate hvit 40 mm

L400 x B600 mm

159,-
Varenr: 134517

Absorbenten er ment for å monteres direkte i tak eller høyt på vegg. Den har pene kanter og finnes i hele 5 forskjellige størrelser.  Absorbenten har en kjerne av porøs glassull som er kjent for å være noe av det aller beste materiale for å absorbere lydenergi.

Antall: ():
-+
100+ på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Bruksområde er typisk enkel rehabilitering av barnehager, skoler, eneboliger, kontor- og undervisningsmiljøer, kantiner og generelt rom med mye støy / etterklang. Ved å plassere absorbenter mellom andre tekniske installasjoner i tak sparer enn utgifter til å forandre på lys og ventilasjon. Bruk av denne absorbent er egnet for å være en kostnadseffektiv løsning for eksisterende bygningsmasse som også har relativt høye krav til estisk utforming.

Lydabsorbenten kan også brukes som en veggabsorbent såfremt den plasseres såpass høyt på vegg at den ikke kan utsettes for mekanisk påvirkning. Det gjør at den er spesielt egnet i tak der det er vanskelig å få plassert lydabsorbenter i store sammenhengende felt. Fordelen med direkte montering i tak er at takhøyden kun reduseres med 40mm. Er et meget fornuftig og ofte bedre alternativ til tradisjonell nedsenket systemhimling som stjeler mye av takhøyden og dessuten medfører mye større montasjekostnader.

Lydenergi absorberes godt på de aller fleste lydfrekvenser.  40mm tykkelse og en vekt på ca kg pr m2.

Platen har også en overflate som gjør den er lettere å holde ren for smuss enn de fleste andre absorbenter i markedet.

Høy lysrefleksjon og standardfargen er hvit hvor NCS S 0502-Y er nærmeste fargekode. Absorbenten kan også leveres i sort men da kun i 40x600x600mm størrelse.